Sandareds Transport, Stefan Johansson

Västra Götalands län

Information

I Borås finns det ett Enskild firma som heter Sandareds Transport, Stefan Johansson. Det finns flera verksamheter som liknar Sandareds Transport, Stefan Johansson i Västra Götalands län. Borås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sandareds Transport, Stefan Johansson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-04-20 så har Sandareds Transport, Stefan Johansson varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sandareds Transport, Stefan Johansson och det finns fler verksamheter som är det i Borås.

Vill man komma i kontakt med Sandareds Transport, Stefan Johansson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sandareds Transport, Stefan Johansson så kan ni göra det på 033-296263.

Godsbilstransporter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Stefan Bengt Arne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sandareds Transport, Stefan Johansson har 581222-XXXX som sitt organisationsnummer.