Lena Fredriksson Media

Västra Götalands län

Information

Lena Fredriksson Media hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Borås som är den kommunen där Lena Fredriksson Media finns. I Borås så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lena Fredriksson Media tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Lena Fredriksson Media har haft sedan 2001-05-05. Lena Fredriksson Media har funnits sedan och 2001-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lena Fredriksson Media så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Borås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Lena Fredriksson Media har idag 581004-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lena Fredriksson Media

Journalistik, försäljning av artiklar, bilder, fotografier. Layoutuppdrag, konsultationer och utbildning inom området.

I Lena Fredriksson Media så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Lena Margareta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .