ROXY SERVICE

Västra Götalands län

Information

580908-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ROXY SERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ROXY SERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borås som är den kommunen som ROXY SERVICE finns i.

ROXY SERVICE har varit registrerat sedan 1990-07-04 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för ROXY SERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

ROXY SERVICE är och det finns flera verksamheter i Borås som också är .

Firmatecknare för ROXY SERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med ROXY SERVICE så kan ni göra det på telefon genom 0380-660780 eller genom brev på följande adress:

Import av brandsläckare och säkerhetsutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med ROXY SERVICE och det är Norrevik, Gert Ingvar som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,