Chipponett Mode & Kläder AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Borås och Chipponett Mode & Kläder AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Chipponett Mode & Kläder AB är ett av dem. Statusen för Chipponett Mode & Kläder AB är att Bolaget är aktivt.

Chipponett Mode & Kläder AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-04-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Borås där företaget finns i jobbar för att företag som Chipponett Mode & Kläder AB ska trivas.

Chipponett Mode & Kläder AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-22. I Borås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med kläder och tillbehör till kläder och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Chipponett Mode & Kläder AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-06-05.

Idag är Chipponett Mode & Kläder AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Borås.

Vill man komma i kontakt med Chipponett Mode & Kläder AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-132676.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Chipponett Mode & Kläder AB är Hedegärd, Per Orvar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedegärd, Svea Gull-Britt Irene som är född 1939 och har titeln Suppleant, Rehnberg, Maria Pernilla som är född 1966 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Chipponett Mode & Kläder AB har 556755-9140 som sitt organisationsnummer.