HI-Konsult AB

Västra Götalands län

Information

556727-8212 är organisationsnummer för bolaget HI-Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HI-Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borås som är den kommunen som HI-Konsult AB finns i.

HI-Konsult AB har varit registrerat sedan 2007-04-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för HI-Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

HI-Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HI-Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HI-Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6364005 eller genom brev på följande adress:
Körsbärsstigen 6, 504 78, Sandhult

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsulttjänster och utbildning inom fordonsteknik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HI-Konsult AB och det är Ingulfsen, Hermod Walter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingulfsen, Eva Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Claes, Malin Ingeborg som är född 1976 och har titeln Revisor, Bengtsson, Göran Peter som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor,