Talgdanken IV AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Talgdanken IV AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Talgdanken IV AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 2006-05-04 så skapades Talgdanken IV AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556703-3013 är organisationsnummret för företaget som finns i Borås.

Just nu är Talgdanken IV AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Talgdanken IV AB så går det att nå dem via telefon på 033-290190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Talgdanken IV AB är Smith, Bo Gottfrid som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smith, Martin Olof Richard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Smith, Robert Johan Gottfrid som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Smith, Kerstin Linnéa som är född 1939 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor.