Royax Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

556702-7650 är organisationsnummer för verksamheten Royax Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Royax Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borås som är den kommunen som Royax Fastigheter AB finns i.

Royax Fastigheter AB har varit registrerat sedan 2006-04-26 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Royax Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Royax Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Borås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Royax Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Royax Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 033-222190 eller genom brev på följande adress:
Viaredsv. 16, 504 94, Borås

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Royax Fastigheter AB och det är Müller, Roy-Axel Frederik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigfridsson, Lars Ulrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,