IBL Belysning o Fritid AB

Västra Götalands län

Information

IBL Belysning o Fritid AB är ett av många företag som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som IBL Belysning o Fritid AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IBL Belysning o Fritid AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-01-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skogsrydsv. 122, 506 70, Frufällan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IBL Belysning o Fritid AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-247528.

Borås arbetar för att företag som IBL Belysning o Fritid AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IBL Belysning o Fritid AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall sälja belysning till både privatkund och företag samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för IBL Belysning o Fritid AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IBL Belysning o Fritid AB och det är följande personer, Sköld, Joni Miikael som är född 1975 och har titeln VD, Sköld, Joni Miikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Mokko, Jarkko Johannes som är född 1984 och har titeln Suppleant, Hansson, Sven Bertil Jerker som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IBL Belysning o Fritid AB är 556696-9035.