Graphic City Design AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra reklam- och marknadsföringsverksamhet, trycksaksproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Graphic City Design AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Graphic City Design AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 2006-01-02 så skapades Graphic City Design AB och företaget är har F-skattsedel Graphic City Design AB har haft det sedan 2006-01-19.

Graphic City Design AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556695-4847 är organisationsnummret för företaget som finns i Borås.

Just nu är Graphic City Design AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Graphic City Design AB så går det att nå dem via telefon på 033-201030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Graphic City Design AB är Bengtsson, Björn Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carina Ellinor som är född 1957 och har titeln Suppleant, Friman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .