Wikholm Form AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Borås och Wikholm Form AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Wikholm Form AB är ett av dem. Statusen för Wikholm Form AB är att Bolaget är aktivt.

Wikholm Form AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Borås där företaget finns i jobbar för att företag som Wikholm Form AB ska trivas.

Wikholm Form AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Borås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av kemisk-tekniska produkter inom blomsterbranschen, försäljning av heminredning, handel, konsultverksamhet, design och import, företrädesvis av cyklar, textil, konfektion, försäljning via webbshop, mässor och torghandel i anslutning till ovannämnda, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wikholm Form AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är Wikholm Form AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Borås.

Vill man komma i kontakt med Wikholm Form AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-417100.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wikholm Form AB är Westlander, Peter Ove som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlander, Helen Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Holmberg, Sven Alf Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Sjuhäradsbygdens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Wikholm Form AB har 556692-1606 som sitt organisationsnummer.