Ymerhallen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ymerhallen Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som Ymerhallen Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ymerhallen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-06-23.

Ymerhallen Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-03-31. Men sedan 2005-06-23 så har Ymerhallen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Jutabo, 507 90, Brämhult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ymerhallen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-248627.

Borås arbetar för att verksamheter som Ymerhallen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ymerhallen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ymerhallen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ymerhallen Aktiebolag och det är följande personer, Hedlund, Jan Roland som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kesedzic, Emira som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kjell Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bellhem, Gun-Lis Linnea som är född 1956 och har titeln Revisor, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ymerhallen Aktiebolag är 556678-7429.