El & Rörvision i Väst AB

Västra Götalands län

Information

556668-3891 är organisationsnummer för verksamheten El & Rörvision i Väst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El & Rörvision i Väst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borås som är den kommunen som El & Rörvision i Väst AB finns i.

El & Rörvision i Väst AB har varit registrerat sedan 2004-10-13 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för El & Rörvision i Väst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

El & Rörvision i Väst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Borås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för El & Rörvision i Väst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med El & Rörvision i Väst AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5562760 eller genom brev på följande adress:
Hulebo 12, 518 91, Sjömarken

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra elinstllationer och elservice, rör- och drivmedelsinstallationer, mark- och anläggningsarbete samt fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med El & Rörvision i Väst AB och det är Gustafsson, Per Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Lars Patrik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Hellsten, Per Markus som är född 1977 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,