Gällstad Logo Factory AB

Västra Götalands län

Information

Gällstad Logo Factory AB är ett av många bolag som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som Gällstad Logo Factory AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gällstad Logo Factory AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-05-28.

Gällstad Logo Factory AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-01-29. Men sedan 2004-05-28 så har Gällstad Logo Factory AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Boråsv. 36, 520 10, Gällstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gällstad Logo Factory AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0321-26291.

Borås arbetar för att bolag som Gällstad Logo Factory AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gällstad Logo Factory AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolagets verksamhet ska vara köp och försäljning av kläder och skor och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gällstad Logo Factory AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gällstad Logo Factory AB och det är följande personer, Scharl, Herbert Wolfgang som är född 1959 och har titeln VD, Scharl, Herbert Wolfgang som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hobik, Henrik Georg som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Röjdmark, Sven Thomas Jacob som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörvik, Ulf Birger som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Gällstad Logo Factory AB är 556655-1528.