JK Vent i Borås AB

Västra Götalands län

Information

JK Vent i Borås AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Borås som är den kommunen där JK Vent i Borås AB finns. I Borås så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. JK Vent i Borås AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. JK Vent i Borås AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till JK Vent i Borås AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 9, 504 62, Borås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 033-121270.

Borås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JK Vent i Borås AB Privat, ej börsnoterat.

JK Vent i Borås AB har idag 556653-2239 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carlsson, Karl Ingemar är den som för stunden ansvarar för JK Vent i Borås AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I JK Vent i Borås AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Karl Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lilli Edith som är född 1958 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .