Vindspelet Invest AB

Västra Götalands län

Information

Vindspelet Invest AB är ett bolag som finns i Borås. I Vindspelet Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dise, Osborn Tommy som är född 1951 och har titeln VD, Dise, Osborn Tommy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fäldt, Peter Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Linusson, Jan Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Härstedt, Lena Susanne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Linusson, Yvonne Jeanette som är född 1966 och har titeln SuppleantFriman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vindspelet Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vindspelet Invest AB på telefon .

Bolaget skall bedriva grafisk verksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vindspelet Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vindspelet Invest AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vindspelet Invest AB innehar ej F-skattsedel och Vindspelet Invest AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vindspelet Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vindspelet Invest AB har 556624-3811 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.