Thai House i Borås AB

Västra Götalands län

Information

Thai House i Borås AB är ett av många verksamheter som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som Thai House i Borås AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Thai House i Borås AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-01-16.

Thai House i Borås AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-12-20. Men sedan 2001-01-16 så har Thai House i Borås AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till St. Brog. 1, 503 30, Borås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thai House i Borås AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-121221.

Borås arbetar för att verksamheter som Thai House i Borås AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Thai House i Borås AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig versamhet.

Firmatecknare för Thai House i Borås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thai House i Borås AB och det är följande personer, Hong, Divenn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hong, Alex Vinh som är född 1973 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Thai House i Borås AB är 556602-4831.