STARK Konsult i Sjuhärad AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns STARK Konsult i Sjuhärad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Borås här finns det många olika Aktiebolag. STARK Konsult i Sjuhärad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Borås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

STARK Konsult i Sjuhärad AB är momsregistrerat sedan2000-07-31 och har organisationsnummer 556593-6894.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 033-204400 alternativt besöka eller skicka post till STARK Konsult i Sjuhärad AB på följande adress 501 90 Borås.

STARK Konsult i Sjuhärad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-31.

I STARK Konsult i Sjuhärad AB så sitter följande personer i styrelsen: Larsson, Emma Sofie som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva personaluthyrnings- och konsulttjänster samt entreprenörsskapsverksamhet med rådgivning, kuvösverksamhet och riskkapital med högskolestudenter i centrum.