Borås Bokbinderi Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva bokbinderi. handel och förvaltning av värdepapper, förvaltning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Borås Bokbinderi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Borås Bokbinderi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 2000-05-25 så skapades Borås Bokbinderi Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Borås Bokbinderi Aktiebolag har haft det sedan 2003-09-04.

Borås Bokbinderi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-04

556592-2571 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borås.

Just nu är Borås Bokbinderi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Borås Bokbinderi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 033-482450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hallgren, Hans Christer -Pettersson, Nils Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Borås Bokbinderi Aktiebolag är Pettersson, Nils Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallgren, Hans Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan-Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .