Amgid AB

Västra Götalands län

Information

Amgid AB är ett företag som finns i Borås. I Amgid AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lilja, Jan Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Anna Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Claes, Malin Ingeborg som är född 1976 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Amgid AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Amgid AB på telefon 033-237770.

Bolaget skall bedriva försäljning av funktionslösningar inom IT-området till mediaproducerande företag, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Amgid AB av bolagstypen Aktiebolag.

Amgid AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Amgid AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-29 och Amgid AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Amgid AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Amgid AB har 556584-3413 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.