Svenska BakePartner Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

556575-3737 är organisationsnummer för företaget Svenska BakePartner Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svenska BakePartner Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borås som är den kommunen som Svenska BakePartner Förvaltnings AB finns i.

Svenska BakePartner Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 1999-09-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svenska BakePartner Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Svenska BakePartner Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svenska BakePartner Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svenska BakePartner Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 033-230025 eller genom brev på följande adress:
Ödegärdsg. 5, 504 94, Borås

Bolaget skall bedriva förvaltning och underhåll av patent och rättigheter, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svenska BakePartner Förvaltnings AB och det är Andersson, Bo Hans Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kim Andersson, Isadora In-Sook som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Claes-Owe som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,