SRA Motorsport AB

Västra Götalands län

Information

SRA Motorsport AB är ett av många företag som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som SRA Motorsport AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SRA Motorsport AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-01-01.

SRA Motorsport AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-10-15. Men sedan 2000-01-01 så har SRA Motorsport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tegelbruksv. 2, 517 91, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SRA Motorsport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0301-40185.

Borås arbetar för att företag som SRA Motorsport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SRA Motorsport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva reparationer, underhåll av bil och mc. Samt försäljning av mc och bil. Bolaget skall också bedriva uthyrning av personal samt konsultationer inom transport samt bil och mc verkstad. Samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SRA Motorsport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SRA Motorsport AB och det är följande personer, Svensson, Lars Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Ove Henrik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Haglind, Anders Olof Sigvard som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SRA Motorsport AB är 556561-2149.