Network Management NMS AB

Västra Götalands län

Information

Network Management NMS AB är ett av många bolag som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som Network Management NMS AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Network Management NMS AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Network Management NMS AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-05-20. Men sedan 1998-01-01 så har Network Management NMS AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Network Management NMS AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-239696.

Borås arbetar för att bolag som Network Management NMS AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Network Management NMS AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva utbildning och konsultverksamhet inom datakommunikation och nätverk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Network Management NMS AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Network Management NMS AB och det är följande personer, Emami, Ramtin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskandary, Arvin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wrane, Carl-Peter Bertil Kalle som är född 1969 och har titeln Revisor, Andersson, Lars Erik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsgruppen i Borås AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Network Management NMS AB är 556553-3345.