JGJ Ekonomikonsult AB

Västra Götalands län

Information

JGJ Ekonomikonsult AB är ett av många företag som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som JGJ Ekonomikonsult AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JGJ Ekonomikonsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

JGJ Ekonomikonsult AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-02-27. Men sedan 1996-01-01 så har JGJ Ekonomikonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Övre Kvarng. 30, 504 53, Borås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JGJ Ekonomikonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-100353.

Borås arbetar för att företag som JGJ Ekonomikonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JGJ Ekonomikonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende affärsutveckling och företagsekonomi samt utvecklingsfrågor mot företags organisation, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JGJ Ekonomikonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JGJ Ekonomikonsult AB och det är följande personer, Johansson, Jan-Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Peter Sören som är född 1951 och har titeln Suppleant, Viktorsson, Sara Kristina Marie som är född 1978 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JGJ Ekonomikonsult AB är 556529-7107.