Borås Elnät AB

Västra Götalands län

Information

Borås Elnät AB är ett företag som finns i Borås. I Borås Elnät AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gottfridsson, Per Anders som är född 1961 och har titeln Extern VD, Medelius, Alf Johan Gustav som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt Tommy Inge som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Ben Maaouia, Mohamed Ben Salah som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Demaku, Sokol som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Frida Linnea som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamotElfstrand, Jan Egon Patrick som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jöelaid, Uno som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kirkfjell, Ingmar Arnold som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotMalmberg, Karl Joakim som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamotTalbrant, Nina Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotTupala, Reijo Ilmari som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantAhagen, Henrik Andreas som är född 1973 och har titeln SuppleantGillberg, Klas Inge Elvin som är född 1968 och har titeln SuppleantHallberg, Johan Lennart Folke som är född 1986 och har titeln SuppleantHelin, Anne Kyllikki som är född 1961 och har titeln SuppleantHermansson Friedman, Monika H S som är född 1971 och har titeln SuppleantHermansson, Ingrid Maria som är född 1968 och har titeln SuppleantHåkansson, Kurt Lennart som är född 1947 och har titeln SuppleantJünke, Eike Helmar som är född 1936 och har titeln SuppleantStåhl, Ola Harry som är född 1974 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantÖlander, Kent Arne som är född 1962 och har titeln SuppleantBohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln RevisorBergström, Eva Anette som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantHultman, Erik Olov som är född 1939 och har titeln LekmannarevisorAndrén, Lars-Eric som är född 1952 och har titeln LekmannarevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Borås Elnät AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Borås Elnät AB på telefon 033-357200.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att inom Borås kommun, eller om bättre ändamålsenlighet därmed uppnås, i geo- grafisk närhet av Borås kommun driva nätverksamhet enligt El- lagen (1997:857) innefattande vissa bestämmelser om elektriska anläggningar. Bolaget har också som föremål för sin verksamhet att driva data- kommunikationsverksamhet genom att upplåta kanalisation för kabelläggning och nät teknik i den utsträckning som ägar- direktiven beskriver. Bolagets syfte är att främja distribution av el samt utbyggnad av datakommunikation inom Borås kommun.

Idag är Borås Elnät AB av bolagstypen Aktiebolag.

Borås Elnät AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Borås Elnät AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Borås Elnät AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borås Elnät AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ben Maaouia, Mohamed Ben Salah -Gottfridsson, Per Anders -Medelius, Alf Johan Gustav Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Borås Elnät AB har 556527-5582 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.