Caesar Collection AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Borås och Caesar Collection AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Caesar Collection AB är ett av dem. Statusen för Caesar Collection AB är att Bolaget är aktivt.

Caesar Collection AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Borås där företaget finns i jobbar för att företag som Caesar Collection AB ska trivas.

Caesar Collection AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Borås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och försäljning av konstgjorda växter med tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Caesar Collection AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Caesar Collection AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Borås.

Vill man komma i kontakt med Caesar Collection AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-228020.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Caesar Collection AB är Eliasson, Ulrika Ann-Sofie som är född 1974 och har titeln VD, Eliasson, Ulrika Ann-Sofie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemppainen, Marko Juhani som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hellsten, Per Markus som är född 1977 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Caesar Collection AB har 556524-6781 som sitt organisationsnummer.