D-Dep. KiMi AB

Västra Götalands län

Information

D-Dep. KiMi AB är ett av många företag som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som D-Dep. KiMi AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

D-Dep. KiMi AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-03-22.

D-Dep. KiMi AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-13. Men sedan 2007-03-22 så har D-Dep. KiMi AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Villabergsg. 17, 504 55, Borås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på D-Dep. KiMi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-410714.

Borås arbetar för att företag som D-Dep. KiMi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för D-Dep. KiMi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja artiklar inom present, husgeråd och interiörområdet, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för D-Dep. KiMi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till D-Dep. KiMi AB och det är följande personer, Vejsholt, Kim som är född 1962 och har titeln VD, Vejsholt, Kim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Savinainen, Mikael Aaro Markku som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Savinainen, Marie Helene som är född 1967 och har titeln Suppleant, Vejsholt, Susanne Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Friman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln Revisor.Helgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för D-Dep. KiMi AB är 556519-1797.