Sjuhärads Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556497-7725 är organisationsnummer för verksamheten Sjuhärads Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjuhärads Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borås som är den kommunen som Sjuhärads Bygg Aktiebolag finns i.

Sjuhärads Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjuhärads Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sjuhärads Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Borås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjuhärads Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Flodmark, Jarmo Juhani -Gren, Anders Åke

Vill ni komma i kontakt med Sjuhärads Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 033-270464 eller genom brev på följande adress:
Ålandsg. 3, 504 41, Borås

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjuhärads Bygg Aktiebolag och det är Flodmark, Jarmo Juhani som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gren, Anders Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gren, Eva-Lena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor,