Husläkarcentralen Mahmood Abdul Karim Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva husläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Husläkarcentralen Mahmood Abdul Karim Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Husläkarcentralen Mahmood Abdul Karim Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 1994-02-21 så skapades Husläkarcentralen Mahmood Abdul Karim Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Husläkarcentralen Mahmood Abdul Karim Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556482-2368 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borås.

Just nu är Husläkarcentralen Mahmood Abdul Karim Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Husläkarcentralen Mahmood Abdul Karim Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 033-123180 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Husläkarcentralen Mahmood Abdul Karim Aktiebolag är Abdul Karim, Mahmood som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ali Hassan, Houda som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Johan Henrik Mattias som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .