J's Bilvård AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Borås och J's Bilvård AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och J's Bilvård AB är ett av dem. Statusen för J's Bilvård AB är att Bolaget är aktivt.

J's Bilvård AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-12-08. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Borås där bolaget finns i jobbar för att bolag som J's Bilvård AB ska trivas.

J's Bilvård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2010-03-23. I Borås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilverkstad inriktad mot lackerings- och rekonditioneringsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J's Bilvård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är J's Bilvård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Borås.

Vill man komma i kontakt med J's Bilvård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-20002.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med J's Bilvård AB är Petersson, Jesper Willy Rickard som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Jens Peter Agne som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Jerry Kaj Inge som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Lars Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, T. Abrahamssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

J's Bilvård AB har 556477-2886 som sitt organisationsnummer.