Industriautomation i Borås Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning samt konsulta- tioner inom industriautomation för tillverkningsindustri, främst träindustri samt kemi- och livsmedelsindustri samt import, ex- port, tillverkning och försäljning av träbearbetnings- och av- fallshanteringsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksam- het.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Industriautomation i Borås Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Industriautomation i Borås Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 1993-07-08 så skapades Industriautomation i Borås Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Industriautomation i Borås Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Industriautomation i Borås Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556468-7936 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borås.

Just nu är Industriautomation i Borås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Industriautomation i Borås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 033-155680 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Industriautomation i Borås Aktiebolag är Svensson, Lars Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Regnér, Fredric Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .