John Vikman Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

John Vikman Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Borås som är den kommunen där John Vikman Aktiebolag finns. I Borås så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. John Vikman Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket John Vikman Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. John Vikman Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till John Vikman Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sunnanvindsg. 6, 652 21, Karlstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 054-850010.

Borås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är John Vikman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

John Vikman Aktiebolag har idag 556456-7344 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Vikman, John Åke -Vikman, Nils Åke är den som för stunden ansvarar för John Vikman Aktiebolag

Bolaget skall bedriva idrottsverksamhet, handel med sport- produkter och konfektion, marknadsförning samt därmed förenlig verksamhet.

I John Vikman Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vikman, John Åke som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikman, Nils Åke som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson, Eriknils Anders Thomas som är född 1966 och har titeln Revisor, Hernström, Leif Anders som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .