Sykedjan i Borås Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Sykedjan i Borås Aktiebolag är en verksamhet som finns i Borås. I Sykedjan i Borås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Gun-Britt Anette som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Görgen Lars-Åke som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wrane, Carl-Peter Bertil Kalle som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Borås AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sykedjan i Borås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sykedjan i Borås Aktiebolag på telefon 033-410390.

Bolaget skall driva handel med textilvaror, konsultverksamhet huvudsakligen inom textilhandeln samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sykedjan i Borås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sykedjan i Borås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sykedjan i Borås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och Sykedjan i Borås Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sykedjan i Borås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sykedjan i Borås Aktiebolag har 556453-7685 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.