Responstryck AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Responstryck AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Responstryck AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 1992-05-08 så skapades Responstryck AB och bolaget är har F-skattsedel Responstryck AB har haft det sedan 1994-01-01.

Responstryck AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556447-6538 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borås.

Just nu är Responstryck AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Responstryck AB så går det att nå dem via telefon på 033-480700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilhammer, Thomas Peter -Olausson, Sören Karl Harald

Följande personer är på något sätt aktiva inom Responstryck AB är Lindskog, Leif Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Kent Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Daniel Karl som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilhammer, Thomas Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Sören Karl Harald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Karl Göran Thomas som är född 1959 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .