Art Trend International Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Art Trend International Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Borås här finns det många olika Aktiebolag. Art Trend International Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Borås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Art Trend International Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556434-9529.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 033-205240 alternativt besöka eller skicka post till Art Trend International Aktiebolag på följande adress Viskastrandsg. 1, 506 30, Borås.

Art Trend International Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Art Trend International Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Nilsson, Suzanne Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och marknadsföring av konfektion, import och försäljning av fritidsbåtar, inköp och försäljning av material för förbehandling av stål, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.