Diagonal Förlags Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Diagonal Förlags Aktiebolag är en verksamhet som finns i Borås. I Diagonal Förlags Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksen, Curt Alexander som är född 1972 och har titeln VD, Eriksen, Curt Alexander som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyrén, Ulf Harald som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Peder Klas-Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Karin Linnéa som är född 1973 och har titeln Suppleant, Olander, Lars Magnus som är född 1954 och har titeln RevisorLars Olander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Diagonal Förlags Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Diagonal Förlags Aktiebolag på telefon 033-233200.

Bolaget skall bedriva informerande och utbildande verksamhet med reklam och PR, text- och bildproduktion, databehandling, konsulttjänster, samt äga och förvalta aktier samt lös och fast egendom, jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Diagonal Förlags Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Diagonal Förlags Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Diagonal Förlags Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Diagonal Förlags Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Diagonal Förlags Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Backlund, Karin Linnéa -Eriksen, Curt Alexander -Nyrén, Ulf Harald

Diagonal Förlags Aktiebolag har 556433-3283 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.