HAJPO Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

HAJPO Aktiebolag är en verksamhet som finns i Borås. I HAJPO Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmström, Johan Håkan som är född 1968 och har titeln VD, Holmström, Johan Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Ann Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Claesson, Tommy Morgan som är född 1957 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HAJPO Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HAJPO Aktiebolag på telefon 033-102208.

Bolaget skall bedriva konsult- bygg- och projektledningsverksamhet inom byggnadsbranschen,samt konsultverksamhet inom företagsutveckling och utbildning, vidare skall bolaget bedriva bilglasreparationsverksamhet, försälja biltillbehör. Bolaget ska vidare bedirva försäljning av frisk- och hudvårdsprodukter. Dessutom ska bolaget bedriva konsultversamhet inom fastighetsförvaltning och idka till de olika verksamheterna förenlig verksamhet.

Idag är HAJPO Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

HAJPO Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HAJPO Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HAJPO Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HAJPO Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

HAJPO Aktiebolag har 556416-3995 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.