Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva sömnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 1990-06-15 så skapades Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556398-6511 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borås.

Just nu är Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil så går det att nå dem via telefon på 033-158350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Myrås Gardin & Textil är Tenbrink, Ingela Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gerd Margareta som är född 1935 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor, .