LIGHTCO Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

LIGHTCO Aktiebolag är ett företag som finns i Borås. I LIGHTCO Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Björn Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Nils Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Björn Lennart som är född 1939 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LIGHTCO Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LIGHTCO Aktiebolag på telefon 033-261055.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom belysningsområdet, uthyrning av båtar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LIGHTCO Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LIGHTCO Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LIGHTCO Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LIGHTCO Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LIGHTCO Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Björn Christer -Svensson, Nils Henrik

LIGHTCO Aktiebolag har 556389-6348 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.