Arlec System Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Borås finns det ett Aktiebolag som heter Arlec System Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Arlec System Aktiebolag i Västra Götalands län. Borås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Arlec System Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-09-13 så har Arlec System Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Arlec System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Borås.

Vill man komma i kontakt med Arlec System Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tallåsg. 1, 506 35, Borås. Vi ni istället prata med Arlec System Aktiebolag så kan ni göra det på 033-413660.

Bolaget skall bedriva import, tillverkning och försäljning av datorer, datorsystem och andra datorrelaterade produkter, äga och förvalta fast egendom, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Rex, Maj Pernilla Hee Ja som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Leo, Harri Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rex, Gunnel Maria Yoo Soon som är född 1969 och har titeln Suppleant, Friman, Carl Gunnar Henrik som är född 1950 och har titeln Revisor, Helgusgruppen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rex, Maj Pernilla Hee Ja .

Arlec System Aktiebolag har 556368-8992 som sitt organisationsnummer.