Borgstena Produkter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Borås och Borgstena Produkter Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Borgstena Produkter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Borgstena Produkter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Borgstena Produkter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-05-09. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Borås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Borgstena Produkter Aktiebolag ska trivas.

Borgstena Produkter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Borås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av industrimaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Borgstena Produkter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Borgstena Produkter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Borås.

Vill man komma i kontakt med Borgstena Produkter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-263589.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Borgstena Produkter Aktiebolag är Nielsen, Knut Johnny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Ingrid Birgit Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Skoglund, Björn Holger som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Borås Ekonomi & Revision som är född och har titeln Revisor, .

Borgstena Produkter Aktiebolag har 556359-5577 som sitt organisationsnummer.