Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag är ett företag som finns i Borås. I Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Rolf Edvard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Gun Kerstin som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ly, Van Lai som är född 1979 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag på telefon 033-242105.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Västsvenska Prefabbyggen Aktiebolag har 556334-7292 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.