Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest

Västra Götalands län

Information

I Borås finns det ett Aktiebolag som heter Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest. Det finns flera verksamheter som liknar Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest i Västra Götalands län. Borås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-05-11 så har Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Borås.

Vill man komma i kontakt med Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 27, 504 62, Borås. Vi ni istället prata med Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest så kan ni göra det på 033-101191.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, driva uthyrningsverksamht och handel med maskiner och maskinförnödenheter inom byggnads- och anläggningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andreasson, Per Martin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Lars Ingemar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hyraktiebolaget Bröderna Andréasson Invest har 556325-0975 som sitt organisationsnummer.