Redcats Finans AB

Västra Götalands län

Information

Redcats Finans AB är ett företag som finns i Borås. I Redcats Finans AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Noderén, Stefan Åke som är född 1968 och har titeln VD, Noderén, Stefan Åke som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemarchal, Serge Pierre Alexis som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dubois, Eric Claude Daniel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Stensjö, Lars Kristian som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Redcats Finans AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Redcats Finans AB på telefon 033-160000.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och andelar i finansiella institutioner samt finansieringsverksamhet innefattande bl.a. förvärv och eller förvaltning av kundfordringar eller rätten till kundfordringar. Bolagetskall dock ej bedriva tillstånds- pliktig verksamhet enligt bankrörelselagen (1987:617) eller lagen om finansieringsverksamhet (1992:1610). Därill skall bolaget bedriva inkassoverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Redcats Finans AB av bolagstypen Aktiebolag.

Redcats Finans AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Redcats Finans AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-29 och Redcats Finans AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Redcats Finans AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Redcats Finans AB har 556311-5301 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.