Dixab Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Dixab Aktiebolag är ett bolag som finns i Borås. I Dixab Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Dick Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Stephan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Javette, Peter Olof som är född 1968 och har titeln Suppleant, Tjörnvik, Britt-Marie Linnéa som är född 1946 och har titeln Revisor, BM Revision BMR AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dixab Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dixab Aktiebolag på telefon 0303-81605.

Bolaget skall tillverkning och försäljning av textil, skinn samt pälskonfektion och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dixab Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Dixab Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dixab Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Dixab Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dixab Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Dixab Aktiebolag har 556294-7597 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.