Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Borås finns det ett Aktiebolag som heter Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag i Västra Götalands län. Borås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1985-08-13 så har Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Borås.

Vill man komma i kontakt med Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till KÖRSBÄRSVÄGEN 4, 513 50, Sparsör. Vi ni istället prata med Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på 033-261383.

Bolaget ska bedriva anläggningsarbeten av tvätthallar, byggverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt konsult inom nöjesbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundgren, Rolf Valter som är född 1933 och har titeln VD, Lundgren, Rolf Valter som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Nils Olof Andreas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tvätthallsteknik Bygg Sverige Aktiebolag har 556261-0260 som sitt organisationsnummer.