Pulsen AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Pulsen AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Borås här finns det många olika Aktiebolag. Pulsen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Borås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Pulsen AB är momsregistrerat sedan2005-03-10 och har organisationsnummer 556259-6428.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 033-171800 alternativt besöka eller skicka post till Pulsen AB på följande adress Nils Jakobsonsg. 5, 504 30, Borås.

Pulsen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Pulsen AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Blom, Stig-Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Bartoldsson, Jesper Wigar som är född 1970 och har titeln Suppleant , Bartoldsson, Jonus Wigar som är född 1972 och har titeln Suppleant , Bartoldsson, Jöns Wigar som är född 1973 och har titeln Suppleant . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom databranschen, datorleasning, konferens, finansiell- och fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.