Jotex Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Borås finns det ett Aktiebolag som heter Jotex Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Jotex Aktiebolag i Västra Götalands län. Borås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Jotex Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1984-09-19 så har Jotex Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-06-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Jotex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Borås.

Vill man komma i kontakt med Jotex Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ödegärdsg. 6, 504 94, Borås. Vi ni istället prata med Jotex Aktiebolag så kan ni göra det på 033-225030.

Bolaget skall äga och förvalta aktier, administrera kontolån för handel av varor på kredit, bedriva handel med varor inom hem- inredning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson Eickhoff, Anders Egon som är född 1961 och har titeln VD, Johansson Eickhoff, Anders Egon som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Karl-Axel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dubois, Eric Claude Daniel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lemarchal, Serge Pierre Alexis som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorStensjö, Lars Kristian som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Jotex Aktiebolag har 556249-7106 som sitt organisationsnummer.