Plumber Konsult Borås AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Plumber Konsult Borås AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Borås här finns det många olika Aktiebolag. Plumber Konsult Borås AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Borås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Plumber Konsult Borås AB är momsregistrerat sedan2001-12-26 och har organisationsnummer 556226-6964.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 033-130618 alternativt besöka eller skicka post till Plumber Konsult Borås AB på följande adress Skogstomtsparken 3, 504 54, Borås.

Plumber Konsult Borås AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Plumber Konsult Borås AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson Hedegärd, Åsa Anna Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, bedriva konsult- verksamhet och försäljning av inom databranschen såsom datorer, programvaror och datortillbehör, konsultverksamhet inom VVS- branschen, utföra VVS- och sanitetsarbeten samt därmed förenliga verksamheter.