Conradssons Trading AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Borås och Conradssons Trading AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Conradssons Trading AB är ett av dem. Statusen för Conradssons Trading AB är att Bolaget är aktivt.

Conradssons Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-11-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Borås där företaget finns i jobbar för att företag som Conradssons Trading AB ska trivas.

Conradssons Trading AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Borås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva partiförsäljning av film, böcker och kläder samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Conradssons Trading AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Conradssons Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Borås.

Vill man komma i kontakt med Conradssons Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-140500.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Conradssons Trading AB är Conradsson, Claes Conrad som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Conradsson, Bengt Conrad som är född 1938 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Conradssons Trading AB har 556223-1323 som sitt organisationsnummer.