Björsells Agenturer AB

Västra Götalands län

Information

556222-5531 är organisationsnummer för företaget Björsells Agenturer AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björsells Agenturer AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borås som är den kommunen som Björsells Agenturer AB finns i.

Björsells Agenturer AB har varit registrerat sedan 1982-11-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björsells Agenturer AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Björsells Agenturer AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Björsells Agenturer AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Björsells Agenturer AB så kan ni göra det på telefon genom 033-136000 eller genom brev på följande adress:
Kärrg. 4, 504 41, Borås

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet (huvudsakligen avseende kontors- och presentartiklar), köpa, sälja och förvalta värdepapper, idka uthyrningsrörelse genom köp, försäljning och uthyrning av fast egendom, datorer, fordon, produktionsutrustning för tryckeriverksamhet och kontorsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Björsells Agenturer AB och det är Björsell, Hans Åke som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Björsell, Anders Fredrik som är född 1935 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,